SLIDER-AMECO

Op bezoek bij Ameco, 5 april 2018 (VOL)

We hebben al veel geschreven over de nieuwbouw van Ameco in vakblad Voedingsindustrie, nu wordt het tijd om onze leden van de OSV de kans te geven de slachterij zélf te komen bekijken.

We schreven in november uitgebreid over de unieke routing in het gebouw. Over de bijzondere oploopgang, die een flauwe slinger heeft en een vloer die lichtjes omhoog loopt. En ook over de slachtlijn, waar de werkplekken zodanig zijn ingericht dat het werk naar de mensen toekomt. Ze hoeven niet met de baan mee te lopen of karkassen weg te duwen. En in maart een mooi artikel over de verpakkingslijn, ook al zeer ergonomisch ingericht. Artikelen bomvol informatie, aangevuld met veelzeggende foto’s; maar natuurlijk gaat er niets boven ‘met eigen ogen zien’!

Het maximum aantal bezoekers in inmiddels ruim overschreden, we gaan de deelnemers benaderen en aangeven dat er slechts 1 persoon per bedrijf kan deelnemen aan dit gewilde bezoek.

Je kunt je nog aanmelden, maar alleen voor de reservebank. Zodra er iemand afvalt nodigen we de eerste persoon op de reservebank aan.

Het bedrijfsbezoek zal ‘s middags plaatsvinden tussen 15.00 uur en 18.30 uur. Details over het programma volgen zo snel mogelijk.

 

AmecoHet familiebedrijf Ameco slacht en verwerkt Hollandse kwaliteitsrunderen in een gesloten keten in een hypermoderne nieuwe fabriek op de Ecofactorij in Apeldoorn. Groot genoeg om voor retail, horeca en industrie aan de vraag naar volume te voldoen en klein genoeg om maatwerk te leveren. Elke dag weer.

www.ameco.eu

Aanmelden reservebank Ameco Apeldoorn

JE KUNT JE ALLEEN NOG AANMELDEN VOOR DE RESERVEBANK
  • Het bezoek is volgeboekt, deze aanmelding is voor de reservebank. De kans dat er iemand uitvalt en je alsnog kunt komen is klein.