Doelstelling OSV

De doelstelling van de Ondernemers Sociëteit Voedingsindustrie (OSV) is het leveren van een bijdrage aan het leggen en onderhouden van belangrijke contacten binnen de voedingsindustrie (netwerken).

De OSV stimuleert het netwerken tussen foodmanagers door minimaal acht OSV-bijeenkomsten per jaar te organiseren: soosbijeenkomsten met lezingen, bedrijfsbezoeken en de traditionele OSV-Zomer- en WinterBarbecues.
Daarnaast organiseren we elk voorjaar een golfevenement.

Wie zijn de OSV’ers?
Deelnemers aan de OSV zijn managers en ondernemers, werkzaam in de voedingsindustrie. Zij vertegenwoordigen hun bedrijf en ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor alle OSV-activiteiten. Het is natuurlijk mogelijk meerdere personen uit één bedrijf bij de OSV in te schrijven. Zij staan dan ook op de ledenlijst en ontvangen persoonlijk de uitnodigingen.

Categorieën
De ledenlijst is opgesplitst in de volgende categorieën:

 1. Vlees, vis en gevogelte
 2. Vleeswaren / Groenten / Salades / Maaltijdcomponenten/ Snacks
 3. Apparatuur / Koeling / Bouwkundige Activiteiten
 4. Grondstoffen / Kruiden / Darmen / Flavours
 5. Verpakking
 6. Dienstverlening
 7. Retail

Activiteiten en bijeenkomsten
Voor elke bijeenkomst wordt 3x een uitnodiging per e-mail verzonden. Bij verhindering kunnen OSV-leden een vervanger(ster) afvaardigen. Ook kan iedereen een gast meenemen, tenzij nadrukkelijk vermeld wordt dat het een activiteit is met een beperkt aantal plaatsen.
Een aankondiging maar vooral ook een verslag van elke bijeenkomst kunt u teruglezen op de vaste OSV-pagina’s in Vakblad Voedingsindustrie.

 • 1RBK-2017
 • Bessels-logo-2017
 • Hörmann-2017-01
 • Roma-2017
 • Scharff-2017
 • Sismatec-2017