SLIDER-Smaakstampei-2018

Smaakstampei 14 november 2018

SmaakStampei is van origine een evenement waarin we op diverse locaties in het pand van Buitenzorg in Ede worden verrast met spannende gerechten. Doordat het hele pand wordt gebruikt, zijn de contactmomenten legio. De afgelopen twee jaar hebben het anders gedaan, maar op verzoek van de leden grijpen we deze editie terug naar het originele concept.

Dit jaar gaan we een samenwerking aan met VersTrade. VersTrade haalt een schakel uit de keten waardoor inkoop rechtstreeks plaatsvindt tussen producent en horeca/slagerij, eigenlijk overal waar eten wordt verkocht. Een duurzaam initiatief waarbij vraag en aanbod samenkomen op een online foodplatform. Er is geen sprake van een tussenhandel, waardoor VersTrade een kostenbesparende manier is van inkopen. Interessant voor zowel de leverancier als eindklant. Er zijn al meer dan 100 foodbedrijven, waaronder een aantal OSV-ers, aangesloten. Enkele van deze bedrijven werken mee aan Smaakstampei. Zij zorgen voor een mooie presentatie en een afwisselend buffet. Met ‘de Rolls Royce onder de croquetten’ van Happtoe en de beroemde Brabantse worstenbroodjes van de Bakkende Brabander. Bakkerij de Haas levert lekkere vlaaien voor bij de koffie, G. van Dalen’s Vleescentrale zorgt voor kwaliteits rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees uit eigen slacht. Jan Van As BV levert duurzaam gevangen vis in het goede seizoen en Wild van Wild vult de wildpresentatie in.

En in het kader van ons 25 jarig bestaan nodigt de OSV nogmaals foodproducenten uit om als gast van de organisatie kosteloos deel te nemen aan dit evenement. Maximaal 2 per bedrijf,.

Kom ook! Ontspannen, doelgericht netwerken met veel nieuwe contactmomenten en …ook érg lekker.

Datum: woensdag 14 november 2018
Locatie: Sociëteit Buitenzorg, Amsterdamseweg 19 in Ede
Ontvangst 17.00 uur
Start 18.00 uur
en de laatste doet het licht uit

Deelnamekosten
OSV-members en gasten (toeleverancier): € 42,50 excl. btw en drank; Foodproducent: € 0,- inclusief 6 consumptiebonnen
Kennismaken toeleverancier: € 80,- excl. btw en drank

Tot ziens in Ede, Saskia Stender