OSV Smaakstampei

Smaakstampei

Smaakstampei is een evenement waarin we op diverse locaties in het pand van Buitenzorg in Ede worden verrast met spannende gerechten. Doordat het hele pand gebruikt wordt zijn de contactmomenten legio, continu in beweging. De deelnemers aan de vorige edities van Smaakstampei reageerden enthousiast: ontspannen, doelgericht, veel nieuwe contactmomenten en ‘ook érg lekker’.

Tijdens de vorige editie heeft Koos Minnema – Kenneth Smith – ons aan het werk gezet. De opdracht: Zoek iemand uit die je nog niet (goed) kent en stel je binnen 1 minuut voor. Na die minuut kregen we een korte uitleg over hoe het wel moet en kregen we nog een kans. Het blijft moeilijk zo’n elevatorpitch, maar de tweede ronde leverde al betere resultaten op. Op deze manier heeft iedereen toch weer drie mensen (beter) leren kennen. En als je dan na de bijeenkomst terugkoppeling krijgt dat een aantal bedrijven elkaar op deze manier hebben gevonden en gaan samenwerken, is ons doel weer bereikt.

Uiteraard is er ook deze keer weer een soortgelijk leermoment, maar wat dat dit jaar precies wordt houden we nog even voor ons.

Datum: Woensdag 1 november 2017
Locatie: Sociëteit Buitenzorg, Amsterdamseweg 19 in Ede
Ontvangst 17.00 uur
Start  18.00 uur en de laatste doet het licht uit

Deelnamekosten
OSV-ers en gasten: € 42,50 excl. btw en drank
Niet OSV-members: € 80,- excl. btw en drank.

Tot ziens in Ede, Saskia Stender