VOE-coverVakblad Voedingsindustrie informeert het management van foodproducenten gespecialiseerd in vlees en wild, kip en gevogelte, vis, agf, convenience, catering en delicatessen De redactie onderhoudt  contacten met binnen- en buitenlandse researchinstituten/ kenniscentra en vertaalt de resultaten van relevant onderzoek naar de praktijk. Een prettige mix van wetenschap, trends en ontwikkelingen, binnen- en buitenlands (product)nieuws en ‘nice to know’.

Crossmediale communicatie
Vakblad Voedingsindustrie is onderdeel van een crossmediaal concept. De basis is vakblad Voedingsindustrie in print; (3.000 stuks – verzonden naar Ondernemers en managers van foodproducerende bedrijven); elke editie wordt volledig online geplaatst op de website www.vakbladvoedingsindustrie.nl. Het vakblad wordt vertaald en de Engelstalige versie staat online onder de naam DutchFoodIndustry. De site wordt naast het vakblad ondersteund door de nieuwsbrief  (ca. 6.570 mailadressen in food met een unieke open rate van gemiddeld 29,7%).

De online magazines worden bij het verschijnen van de nieuwste editie in print, in het archief geplaatst en blijven online bereikbaar. Wij staan voor vrije kennisdeling en vragen geen abonnementsgeld voor de online edities. Bedrijfsreportages/advertorials worden volledig online geplaatst. Ook uw verhalen worden door ons vertaald naar het Engels voor DutchFoodIndustry. De teksten worden toegestuurd voor eigen gebruik. Zo zijn uw artikelen maar ook banners jarenlang beschikbaar. Wij investeren in uw bereik, zorgen voor jarenlange conversie en leveren geen eendagsvlieg.

Abonnement op de printeditie: Incasso € 80,00 per jaar; factuur € 81,50 per jaar (Prijzen excl. btw).

 

Slimme links
Smart Links