Vakblad Voedingsindustrie

Winterbarbecue 24 januari 2018

Op 24 januari jl. hebben we samen met 180 deelnemers een toast uitgebracht op het 25 jarig bestaan van de OSV. Het was een zinderende bijeenkomst met een fijne mix van leden, hun gasten en de door de organisatie uitgenodigde foodproducenten. Klaas Dijkstra – oprichter van de OSV – was ook van de partij om te delen in de feestvreugde.

Van het door onze sponsor Ameco aangeleverde malse rundvlees, hebben de koks prachtige producten gemaakt in nauw overleg met Karel van Westreenen van Ameco. De complimenten bleven komen. Verstegen liet ons laten proeven van hun recente innovatie: de Guilt Free sauzen, zonder suiker.

De start van het jubileumjaar is een feit. Komend jaar met nóg meer activiteiten: bedrijfsbezoeken, workshops, sportieve activiteiten en niet te vergeten de Zomerbarbecue op 13 juni. Maar eerst gaan we naar Ameco in Apeldoorn. Begin april, om met eigen ogen te zien waar dat lekkere vlees vandaan komt.

Kijk voor een impressie van de winterbarbecue vind je op www.foodinbusiness.com/osv/foto-archief

AmecoHet familiebedrijf Ameco slacht en verwerkt Hollandse kwaliteitsrunderen in een gesloten keten in een hypermoderne nieuwe fabriek op de Ecofactorij in Apeldoorn. Groot genoeg om voor retail, horeca en industrie aan de vraag naar volume te voldoen en klein genoeg om maatwerk te leveren. Elke dag weer.

www.ameco.eu